Η επιχείρησή μας λειτουργεί από το 1985 και βρίσκεται στην δυτική πλευρά της πόλης, στην περιοχή Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, στην οδό Δημητρίου Καραολή 256.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για την βάπτισή των μικρών σας! Από ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης, λαμπάδες, μπομπονιέρες και γλυκά κεράσματα για τους καλεσμένους σας, μέχρι τον στολισμό και την συνολική οργάνωση της δεξίωσης σας!

Τα πρωτότυπα σχέδια και η προσεγμένη εμφάνιση είναι αυτά που ξεχωρίζουν στο Παιδικό Ραντεβού, μιας που τα περισσότερα από τα προϊόντα μας δημιουργούνται στο εργαστήρι μας, ακολουθώντας αποκλειστικά το δικό σας γούστο.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες βαπτιστικών ειδών και ρούχων (Stova Bambini, Bambolino, Angel Wings, Babywalker, Michiamo, Little Kiss , Carousel κ.α. ), στηρίζοντας την ελληνική αγορά, με στόχο την καλύτερη ποιότητα που φτάνει στα χέρια σας.

Η πληθώρα υλικών που χρησιμοποιούμε (γάζες, λινάτσες, κορδέλες, ξύλινα και μεταλλικά αντικείμενα, υφασμάτινες δημιουργίες κ.α) είναι αυτή που εξασφαλίζει την μοναδικότητά των βαπτιστικών σας, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Από το 2019 έχουμε δημιουργήσει και δεύτερο brand name (στην ίδια διεύθυνση) όπου είναι αποκλειστικά για την οργάνωση και διακόσμηση του μυστηρίου σας (γάμος ή βάπτιση) και το website είναι www.lovaffair.gr

Τα μικρά σας αγγελούδια, με το μυστήριο της βάπτισης, ξεκινούν την ευλογημένη ζωή τους, που είναι και μοναδική! Ας δώσουμε λοιπόν όλη την αγάπη και την φροντίδα στο μυστήριο αυτό!