Επιστροφές Προιόντων

Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Μέσα στις υποχρεώσεις της εταιρία μας είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από την πρώτη σας αγορά, για τον λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα προϊόντα έχουν εγγύηση καλής ποιότητας και τηρούν όλες τις προδιαγραφές.

Η εταιρία μας όμως ελέγχει πριν την συσκευασία της παραγγελίας σας (όπου αυτό μας επιτρέπετε) και κάνει τον τελικό τεχνικό έλεγχο ποιότητας αυτών.
Εάν παρόλα αυτά κάποιο είδος λόγω αστοχίας υλικού ή μη δυνατότητας έλεγχου (λόγω σφραγισμένης) συσκευασίας παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα έχετε την δυνατότητα αντικατάστασης του από την στιγμή που το προϊόν είναι πράγματι ελαττωματικό και όχι από κακή ή λάθος χρήση. Σε άλλη περίπτωση δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο θέμα της επισκευής αυτού του προϊόντος.

Θα πρέπει για το λόγο αυτό να μας ενημερώσετε το αργότερο μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του. Υποχρέωση του (πελάτη και χρήστη προϊόντος), είναι να μην καταπονεί το προϊόν, να το προσέχει και να μην το φτάνει στα όρια αντοχής του. Τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής και της αντικατάστασης του θα είναι δικά μας μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι από κατασκευής ελαττωματικό σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη. Ο τελικός τεχνικός έλεγχος για την έγκριση και αντικατάσταση του προϊόντος για τυχόν κατασκευαστικό λάθος ή αστοχία υλικού γίνεται μόνο εφόσον ελεγχθεί από την κατασκευάστρια εταιρία και η ευθύνη της αντικατάστασης είναι καθαρά δική τους.

Έχετε το δικαίωμα αντικατάστασης προϊόντων εντός της προθεσμίας των 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους εφόσον αυτά είναι προβληματικά/ελαττωματικά. Σε καμία περίπτωση επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή, μόνο αντικατάσταση των προϊόντων και πάντα εφόσον στα προϊόντα
δεν έχουμε ανοίξει τις συσκευασίες τους. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είσαστε σίγουροι για την επιλογή των προϊόντων της παραγγελία σας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για την ακύρωση της παραγγελία σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα πριν τα προϊόντα σας κατασκευαστούν ή αποσταλούν με την μεταφορική γιατί στην περίπτωση αυτή θα χρεωθείτε το κόστος μεταφοράς τους.

Ακύρωση παραγγελίας δεν γίνεται σε παραγγελία με μπομπονιέρες. Στη περίπτωση μη ολοκλήρωσης ολοκληρωμένου προϊόντος ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να αγοράσει το προϊόν αναλόγως με το στάδιο που βρίσκετε. Ο ορισμός της τιμής γίνεται με βάση τις ώρες δουλειάς και το κόστος των υλικών όπου διατέθηκαν.